Vi vil gerne tilbyde dig gode og sunde rammer - og et sted, der er dit


Hos os er det vigtigt, at du kan leve dit liv så tæt på normalt som muligt. Også når det kræver en hel del hjælp.

Hvem hjælper vi?

På vores to bosteder har vi i alt 55 lejligheder og rækkehuse. Vores beboere har det tilfælles, at de kæmper med psykiske udfordringer og eventuelt også et misbrug.

Vi har beboere i alle aldre. Dog er vi delt op i afsnit alt efter, hvordan beboerne fungerer bedst sammen. Eksempelvis har vi en afdeling for unge og en afdeling for beboere med dobbeltdiagnose.

Hvad gør vi reelt for dig?

Som beboer vil du opleve, at du bliver mødt af mennesker, som lytter til dig og tager dig med i de beslutninger, der vedrører dig.

Når du flytter ind på Stentoft eller Tjørnehøj, lægger vi ud med at lytte til dig.

Vi giver dig plads til at fortælle i det tempo og omfang, som du har lyst til.

Derefter lægger vi en plan sammen, som indeholder realistiske mål, som har til hensigt at gøre livet lidt lysere og bedre for dig.

Omgivet af gode rammer og flot natur

Vores to bosteder er omgivet af flot natur, og vi er gode til at bruge vores skønne omgivelser til at tage på ture og lave forskellige aktiviteter. Det kan være alt fra en gåtur, en fisketur eller cykeltur ned til vandet.

Alle lejligheder/rækkehuse såvel som fællesrum er indrettet med øje for, at de skal være rare at opholde sig i, og at der samtidig skal være de rette faciliteter.

Du har mulighed for at fordybe dig i musik, keramik, film, billedkunst og en masse andet. Heriblandt mange forskellige dagligdagsaktiviteter afhængigt af, hvad der giver mening for netop dig. Det kan være alt fra madlavning, indkøb og udeliv.

Vi arrangerer også forskellige spændende, kreative aktiviteter.

 

Bedre trivsel gennem en sundere livsstil

På vores bosteder går vi op i at skabe de rammer, der giver mest mulig trivsel for dig.

Derfor støtter vi vores beboere i en sundere livsstil med bevægelse, gode relationer, en varieret kost og gode søvnvaner. Naturligvis altid i det omfang og på den måde, der giver mening for lige netop dig.

Det gør vi, fordi en sundere livsstil betyder mere trivsel og en bedre mental sundhed. Det vil med andre ord sige, at vi får det bedre - både i vores oplevelse af, hvordan vi har det og også rent funktionelt.

 

Hvem skal du bo sammen med?

På vores bosteder Tjørnehøj og Stentoft anerkender vi vigtigheden af det sociale liv og respekterer samtidig, at man kan have behov for at være alene.

Derfor er alle boliger indrettet på en måde, så man har let adgang til fællesrum og også har mulighed for at opholde sig i egen bolig.

I dagligdagen vil du møde de andre beboere samt vores medarbejdere.
Vores medarbejdere har alle arbejdet på bosteder eller lignede i flere år. Mange af dem er uddannet socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter eller pædagoger. De kan også have andre uddannelser bag sig.

Fælles for alle vores medarbejdere er, at de har en respekt og forståelse for, at hver enkelt beboer er herre i eget liv.

 

Hvad er vores pædagogiske principper?

På vores bosteder arbejder vi efter de pædagogiske principper recovery samt den narrative metode.

Kort fortalt betyder det, at vi tror på, at alle mennesker kan forandre sig, hvis man har en positiv og tillidsfuld tilgang til livet. Det kræver selvfølgelig, at du er indstillet på det.

På Tjørnehøj og Stentoft har du stor indflydelse på din hverdag, som bærer præg af meningsfulde aktiviteter.

Læs mere om vores værdier og principper her

Læs mere om vores to bosteder Stentoft og Tjørnehøj

 

Har du spørgsmål til os?

Har du nogle spørgsmål, eller er der noget, du har brug for at få afklaret? Så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan også få en virtuel rundvisning på vores bosteder her.  

OBS: Vær opmærksom på, at vi tilbyder alle vores beboere kørsel, hvis der er behov for at lette transporten til og fra vores bosteder. Kontakt os for at høre nærmere.