Som medarbejder hos os bliver du en del af en erfarent og fagligt dygtigt team. De fleste af os har en social- eller sundhedsfaglig baggrund som socialpædagog eller social- og sundhedsassistent, men vi er også en del, der har fundet vej til socialpsykiatrien gennem andre uddannelser og livsveje.

Vi har bl.a. kolleger som er uddannet socialrådgivere, lærere, ergoterapeuter, psykoterapeuter, akademikere (fx cand.psych.) og andre som ikke har en uddannelse, men som så til gengæld har mange års erfaring inden for det socialpsykiatriske felt.

Sammen udgør vi en tværfaglig medarbejdergruppe, som står stærkt, og som gør en reel forskel for vores beboere. Fælles for os er troen på, at vi hver dag gør en forskel – som enkelt medarbejder, som en del af et team og som medarbejdere på Tjørnehøj og Stentoft.

Tryghed og udvikling
Vi passer godt på dig og giver dig et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt ordentligt på i dit nye job hos os. Vores arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter, HR og ledelsen, står sammen med dine kolleger, klar til at tage godt imod dig. Vi tror på, at efteruddannelse og kompetenceudvikling skaber de absolut bedste forudsætninger for trivsel, høj faglighed og stærkt sammenhold.

Derfor er vi altid åbne for en dialog om dine ønsker for videreuddannelse, og vi støtter altid op om lysten til at udvide sin faglige horisont.