Pædagog eller ergoterapeut søges til Tjørnehøj

Psykiatri Plus A/S Centre Nørre Asmindrup

Indrykket 25. februar 2021

Små 40 min. kørsel fra Roskilde og 25. min. fra Holbæk ligger Tjørnehøj – et specialiseret botilbud for voksne med dobbeltdiagnoser, personlighedsforstyrrelser og forandrede virkelighedsopfattelser. Vi leder netop nu efter en ny kollega…

Lidt om os

Tjørnehøj er en del af Psykiatri Plus. Vores mission er klar: Vi eksisterer for at skabe trygge hjem for mennesker med behov for en specialiseret indsats, fordi vi tror på at alle har potentiale, som kan forløses ved at tænde håb og skabe udvikling uanset kompleksiteten af udfordringer og livshistorie.

Vi arbejder ud fra forståelsen: Intet om dig uden dig, hvorfor beboeren sidder med til bords ved alle beslutninger og et mindset hvor dit liv- er min pligt.

På Tjørnehøj er der både en voksen- og en ungeenhed. Vi tænker tværfagligt og helhedsorienteret og arbejder i særlige ressourceteams hvor beboer, og det team beboeren har valgt, sammen med beboeren udarbejder den plan, som beboeren ønsker.

Hvad vi kan tilbyde dig

Tjørnehøj er et botilbud i udvikling. Vi ønsker at udfordre de gængse tankegange, og er ikke bange for at gå nye veje. Vi arbejder med stemmehøring, paranoia, syner og andre oplevelser, som en reaktion og et af redskaberne til at arbejde med disse reaktioner er stemmehøregrupper, en tilgang du også vil også få undervisning i. Du kan ligeledes se frem til undervisning i Recovery og LA2.

Kompetenceudvikling – din udvikling – er grundlæggende for os fordi vi mener, at vidensdeling og faglig sparring er afgørende for at levere den høje kvalitet i vores daglige virke. Vi arbejder med viden som udvikling for alle, hvorfor beboerne deltager i så meget undervisning som muligt.

Vi tilbyder dig:

  • En arbejdsplads – hvor vi gør alt for at vores beboere har et godt og trygt hjem hos os
  • En god normering, der rent faktisk muliggør beboernes ønsker samt mange aktiviteter
  • Et spændende arbejde med at understøtte beboernes recovery
  • Løbende opkvalificering og videreudvikling og mulighed for at deltage i relevante konferencer mv.
  • Et botilbud hvor vi arbejder sammen om at sikre et godt arbejdsmiljø, både i forhold til de fysiske rammer og det psykiske miljø
Jobbets indhold

Som vores nye kollega skal du være med til at skabe kvalitet i arbejdet med vores beboere. I fællesskab skal vi skabe tryghed for og sammen med beboerne, hvilket indebærer varetagelsen af både pædagogisk og sundhedsorienteret arbejde. Du vil sammen med dine kolleger, hjælpe og støtte den enkelte beboer med at arbejde med de mål der er lavet af beboer og team og i et tæt samarbejde med kommunen, og dermed sikre udvikling. Deri kan være ADL-træning, stemmehøregrupper og beskæftigelse og aktiviteter m.m.

Stillingen er på 37 timer pr. uge i voksenenheden. Arbejdstiden er blandet dagvagt og aftenvagter, med arbejdsweekend hver tredje weekend. Der vil være løbende supervision.

Søg jobbet online

Send en uopfordret ansøgning til et af vores botilbud

Vi ser gerne, at du har en social- eller sundhedsfaglig uddannelse, som fx pædagog, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, men vi er også klar på at høre fra dig, som har relevant erhvervserfaring inden for socialpsykiatrien. 

Vores ene botilbud, Stentoft, ligger i Sønder Stenderup ikke langt fra Kolding. Vores andet botilbud, Tjørnehøj, ligger i Odsherred blot 40 min. kørsel fra Roskilde og 25 min. kørsel fra Holbæk. 

Du skal blot sende din ansøgning og CV til Michala, hvis du ønsker at søge uopfordret:

mdo@psykiatriplus.dk