Engageret uddannet social- og sundhedsassistent

Vi leder efter en ny kollega, der har mulighed for at arbejde 34 timer om ugen fordelt på dag, aften og hver 3 weekend.

Hvem er vi på Tjørnehøj?

På Tjørnehøj arbejder vi for at skabe trygge rammer, og give vores beboere overskud og mod til igen at gribe livet. Tjørnehøj er et specialiseret botilbud for unge og voksne med dobbeltdiagnoser, personlighedsforstyrrelser og forandrede virksomhedsopfattelser. Vi ligger i Nørre Asmindrup, 25 minutters kørsel fra Holbæk.

Vores mål er, at vores beboere genvinder kontrollen over eget liv og troen på, at deres mening tæller. Det gør vi ved at inddrage beboerne i alle beslutninger om deres ophold og behandling.

Vi arbejder ud fra overskriften INTET OM DIG UDEN DIG. Det indebærer bl.a., at vores beboere selv vælger deres team ud fra deres ønsker og behov, og at vi gennem vores ressourceteams støtter beboeren i at nå deres mål og drømme.

På Tjørnehøj arbejder vi ud fra følgende faglige metoder: Recovery CHIME, LA2, stemmehøring og medicinpædagogik.

Om jobbet som social- og sundhedsassistent

Vi leder efter dig, der er et positivt og ordentligt menneske – en, der møder dagens opgaver, beboerne og dine kollegaer med engagement og energi. Du er uddannet social og sundhedsassistent, og meget gerne med relevant erfaring med borgere med psykiatriske og komplekse udfordringer.

Som person er du:

  • hjælpsom, serviceminded og oprigtigt interesseret i at lade beboeren sætte dagsordenen for deres eget liv
  • god til at skabe overblik, og forstår at arbejde struktureret med mål og indsatsplaner - og omsætte dem til beboernes hverdag
  • ønsker at arbejde efter vores metoder og tilgange
  • forstår vigtigheden af korrekt dokumentation, og formår at dokumentere efter gældende regler

Vi lægger også meget vægt på, at du som person bidrager til et godt bo og læringsmiljø, og det er naturligt for dig, at skabe gode relationer ved at udvise respekt både for den enkelte beboer, men også for dine kollegaer.

Vi tilbyder dig

At blive en del af en ambitiøs og velkonsolideret privat virksomhed, hvor du får stor mulighed for at bruge din faglighed og kompetencer. Vi er en arbejdsplads med faglig stolthed og god normering - Hvor vi vil gøre alt for at vores beboere har et godt og trygt hjem og vores medarbejdere trives. Vi tilbyder dig løbende uddannelse i vores metoder: Recovery CHIME, stemmehøring, og LA2, medicin pædagogik. Beboere og medarbejdere undervises sammen, hvilket skaber en fantastisk læring for alle.

Derudover lægger vi vægt på at sikre et godt arbejdsmiljø, både i forhold til de fysiske rammer og det psykiske miljø. Vi tilbyder attraktiv individuelt forhandlet løn samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøg

Så kan du se dig selv som vores kollega, mere end blot kortvarigt, så send din ansøgning og CV via nedenstående link "Søg jobbet online".

Vi holder samtaler d. 27. januar 2022.

Og glæder os meget til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bostedsleder Rikke Lindahl på tlf.: 4172 2424 eller Fagleder Nadia Egerup på tlf.: 3191 0568.