Vi leder lige nu efter nye kollegaer, der har lyst til at gøre en positiv forskel for vores beboere og som kan arbejde dag, aften og nat.

Som medarbejder på Stentoft står vi sammen om at skabe trygge rammer for vores beboere, der er et svært sted i deres liv. Stentoft er et specialiseret botilbud inddelt i tre enheder: Demens-enheden, dobbeltdiagnose-enheden og almen psykiatri-enheden. Vi ligger i Sønder Stenderup tæt på Kolding.

Vi arbejder for at tænde håb og skabe udvikling og tror på, at alle har et potentiale, der kan forløses med den rette hjælp og støtte.

Vi søger dig, der har stor omsorg, respekt og forståelse for mennesker, der har det svært. Du har en social- og sundhedsfaglig uddannelse, eller er under relevant uddannelse, og du har erfaring inden for psykiatrien. Derudover er du hjælpsom, serviceminded og oprigtigt interesseret i at lade beboeren sætte dagsordenen for deres eget liv.

Dit ansvar, som vores nye social- og sundhedsfaglige afløser, bliver at tilbyde tryghed og støtte til beboere fra alle tre enheder. Jobbet indebærer både pædagogisk og sundhedsorienteret arbejde samt plejeopgaver. Sammen med dine kollegaer vil du hjælpe og støtte vores beboere med at arbejde mod et mere tilfredsstillende liv. Derudover kan du nikke til at du er:

  • Et positivt og ordentligt menneske, der møder dagens opgaver, beboerne og dine kollegaer med energi og engagement.
  • God til at skabe relationer ved at udvise respekt for den enkelte beboer og kan bidrage til at holde konfliktniveauet nede ved at kommunikere nærværende, lyttende og opmærksomt.
  • I stand til at skabe tryghed ved at udvise omsorg for den enkelte beboer og bidrage til beboerens trivsel og udvikling.
  • Fleksibel og hjælpsom i forhold til at byde ind på vagter

Det er også vigtigt, at du kan genkende dig selv i vores grundlæggende værdier: omsorg, tillid, dialog, respekt og faglighed.

Du bliver en del af en ambitiøs privat virksomhed, hvor du får stor mulighed for at gøre en forskel og bruge din faglighed og kompetencer til at understøtte beboernes recovery.

Hvis du har interesse i stillingen, så ring endelig til:

Bostedsleder Mette Hvidberg Hansen (fra d. 21. oktober) på telefon: 25753565 mellem klokken 09-15 eller

Driftsansvarlige Helle Høier i samme tidsrum på telefon: 41722405 så får vi lavet en aftale om en mulig samtale.

Du er også velkommen til at sende en mail til Mette på: mhh@psykiatriplus.dk