20. august 2019

Erfaren leder, psykiatrisygeplejerske og stemmehører-specialist er startet på vores botilbud i Odsherred.

”At se mennesket, at turde gå med det, selvom det er svært eller skævt, skaber nye muligheder for tillid og håb og for igen at kunne gribe livet”.

Det står der på Rikke Lindahl Hansens LinkedIn-profil, og bedre indgang kan man vel ikke have til socialpsykiatrien.

Rikke er vores nye leder på vores botilbud Tjørnehøj, og hun er allerede i arbejdstøjet og er i fuld gang med at lære personale og beboere at kende.

Hendes ambition er at gøre Tjørnehøj til et af de bedste botilbud inden for området.

Sygeplejerske på Sankt Hans
Oprindeligt er Rikke uddannet sygeplejerske med særligt fokus på psykiatrien – hun har blandt andet arbejdet på Sankt Hans-hospital, og har også været udekørende sygeplejerske i psykiatrien og arbejdet med patienter i stof- og alkoholbehandling.

Efter en endt lederuddannelse har hun haft ansvaret for de socialpsykiatriske botilbud St. Valbyvej og Toftebakken under Roskilde kommune.

Rikke er desuden aktiv i udviklingen inden for psykiatri. Hun er med i bestyrelsen i både Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering og i Stemmehørernetværket.

Stemmerne kan bruges terapeutisk
Stemmehøring har hendes store interesse, og er ifølge Rikke vigtig, da stemmerne kan bruges terapeutisk i forhold til de mennesker, der hører dem. Og det har hun erfaring med.

Hun håber at bruge det på Tjørnehøj, når det er relevant.