Håndtering af persondatapolitik ved nyhedsbreve og markedsføring for Psykiatri Plus Bosteder

 

Psykiatri Plus Bosteder udsender pr. mail et nyhedsbrev cirka 1 gang om måneden. Indholdet er aktuelle informationer og nyttig viden om vores bosteder og psykiatrien Indimellem sender vi også lidt markedsføringsmateriale, hvor vi f.eks. kan spørge ind til, hvordan du som kunde oplever brugen af hjemmeside etc.

Indsamling af personoplysninger
For at kunne sende nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, indsamler og behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • For- og efternavn
  • E-mail adresse
  • CVR-nummer
  • Interesseområde – f.eks. børn/unge, voksne, demente etc.

Samtykke
For at modtage vores nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, skal du give dit samtykke. Det sker i forbindelse med tilmeldingen, når du bekræfter din e-mail adresse. Her kan du også give samtykke til og vælge, om du kun vil modtage et nyhedsbrev, kun vil modtage markedsføringsmateriale, eller om du vil modtage begge dele.

 

Videregivelse af dine personoplysninger
Når du tilmelder dig, videregiver Psykiatri Plus Bosteder personoplysninger til Super Office, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Oplysningerne bliver kun anvendt af databehandleren til udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale og bruges ikke til andre formål.

 

Afmelding
Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet eller markedsføringsmaterialet  – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet og markedsføringsmaterialet eller ved at skrive til os på gdpr@psykiatriplus.dk.  Ved afmelding stopper vi straks med at sende nyhedsbreve eller markedsføringsmateriale til dig.

 

Brug og opbevaring af personoplysninger
Vi bruger personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, blandt andet for at kunne målrette vores kommunikation til dig. Vi giver ikke dine oplysninger videre til tredjemand.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt og i højst 2 år derefter.

De personoplysninger, vi bruger til udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, har du selv afgivet.

 

Dine rettigheder
Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav.

Skriv til os på mail gdpr@psykiatriplus.dk , hvis du:

  • ønsker at få adgang til dine persondata
  • ønsker at få dine persondata rettet eller slettet
  • ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata i forbindelse med nyhedsbrevet eller markedsføringsmateriale.
  • ønsker at klage til Datatilsynet.

 

Vi svarer så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har fået din henvendelse.

 

Er du kunde hos Psykiatri Plus Bosteder, kan du se vores persondatapolitik for kunder her.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

 

Psykiatri Plus A/S Bosteder

Borupvang 3

2750 Ballerup

Telefon: 20 65 04 06

E-mail: gdpr@psykiatriplus.dk