Hvem er vi

Tjørnehøj er et bosted beliggende i smukke, naturrige omgivelser i Odsherred - 25 minutters kørsel fra Holbæk. Vores beboere har det tilfælles, at de kæmper med psykiske udfordringer, sociale problemer og eventuelt også et misbrug.

På bostedet Tjørnehøj har vi fokus på vores beboeres ønsker, håb og drømme. Det er fundamentet for den måde, vi arbejder på – og for vores tilgang til beboerne.

Tjørnehøj har to forskellige enheder og 25 boliger.

  • Vores ungeenhed retter sig primært mod mennesker under 30 år med en psykisk lidelse og eventuelt et misbrug, som har gavn af at have egen lejlighed med et tilknyttet fælleshus.

  • Vores anden enhed retter sig primært mod mennesker med en psykisk diagnose og eventuelt et misbrug, som har gavn af en bolig med let adgang til et fællesskab.
Klik på billedet for en virtuel rundvisning

Se Ungeenheden på Tilbudsportalen

Se Voksenenhed - Dobbeltdiagnose / Almen psykiatri på Tilbudsportalen

Adresse

Tjørneparken 3, Nørre Asmindrup, 4572

Beliggenhed

Tæt på offentlig transport og i naturskønne Odsherred

Fællesfaciliteter                            

Spiseafdeling, cafe, fælles pejsestue med tv og egen bus. Udendørsarealer såsom haver, værksted og køkkenhaver

 

Medarbejdere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Socialpædagoger
  • Psykiatrimedarbejdere (medarbejdere fra det social- og sundhedsfaglige område, der har relevant efteruddannelse)
  • Andet sundhedsfagligt personale 

Bostedsleder Rikke Lindahl

Vores tilgang på Tjørnehøj er, at vi altid møder mennesket og ikke diagnosen.

Vi har fokus på borgernes ønsker, håb og drømme. Dette er fundamentet for den måde, vi arbejder på.

Beboerne kan forvente en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter omsorg, faglighed og inddragelse. De skal have kontrollen i deres eget liv, så de får mulighed for at udvikle sig. Derfor vælger de selv de medarbejdere, de skal arbejde sammen med, og de har stor indflydelse på deres dagligdag.

Kommunale samarbejdspartnere kan forvente, at vi arbejder professionelt og kvalitetsbevidst. Vi overholder tidsfrister i alle faser, fra visitation til opfølgning. Beboerne skal have en stemme i deres liv, hvilket betyder, at vi kontakter sagsbehandlerne og inddrager dem løbende, sammen med beboeren.

På Tjørnehøj brænder vi for at få medarbejderne til at trives og lykkes. Det er vores overbevisning, at det er med høj faglig stolthed, at vi bedst løfter vores forpligtigelser over for beboerne. Derfor har vi udviklet organisatoriske rammer, der på bedste vis understøtter vores personale.

Vi tilbyder f.eks. løbende relevante kurser, der klæder medarbejderne godt på og har derudover ansat en sundhedsfaglig ansvarlig og en socialfaglig ansvarlig. Sammen sikrer de en helhedsorienteret og fagligt funderet tilgang i den daglige drift.

Portræt 1
Rikke Lindahl Hansen

Bostedsleder Tjørnehøj

+45 41 72 24 24

rli@plussundhed.dk