Bliv medarbejder på børne- og ungeområdet
På børne- og ungeområdet træder vi til ved tidlige, forebyggende indsatser for børn og unge, der har brug for støtte i en sårbar periode af deres liv.
Bliv medarbejder på børne- og ungeområdet
På børne- og ungeområdet træder vi til ved tidlige, forebyggende indsatser for børn og unge, der har brug for støtte i en sårbar periode af deres liv.
Sådan foregår arbejdet – i korte træk
Sådan foregår arbejdet – i korte træk
Som medarbejder bliver du en del af en helhedsorienteret indsats og får en afgørende rolle i barnet eller den unges udvikling og trivsel. Du arbejder tæt med barnet eller den unge og bliver en vigtig støtteperson i deres hverdag, hvor du skal bidrage til at sikre den tryghed og stabilitet, der skal til for, at de kan begynde at trives igen. Indsatsen retter sig ikke kun mod barnet alene, men omfatter støtte til hele familien.
- Du arbejder typisk 1:1 med barnet eller den unge – i forløb med kontinuerlige møder ofte af få timers varighed
- Du arbejder ofte i barnets eller den unges eget hjem – og møder dem i deres vante omgivelser, hvor du er med til at skabe ro og tryghed
- Du samarbejder tæt med forældre og netværk – fordi de nærmeste voksne spiller en central rolle, og samarbejde og åben dialog er afgørende for en vellykket indsats
- Du deltager i netværksmøder med fx kommune, skole og psykiatri – og bidrager med faglige indspark og observationer i det tværfaglige samarbejde og er en vigtig stemme i barnets sag
- Du støtter med hverdagsmestring og struktur – fx gennem måltidsstøtte, samtaler, aktiviteter og hjælp til at skabe ro og overblik
- Du får opgaver, der matcher din faglighed og fleksibilitet – og bliver altid klædt godt på til indsatsen med løbende sparring
Søg i dit geografiske område
KBH og Nordsjælland
Syd og Vestsjælland
Fyn
Midtjylland
Nordjylland
Syd- og Sønderjylland
Eller søg et fast vikariat
Du støtter forældre i at håndtere hverdagsudfordringer, skabe stabile rammer og forstå barnets behov – fx gennem motiverende samtaler og faglig vejledning.
Du yder praktisk, pædagogisk eller anden støtte i barnets eller den unges hjem med fokus på at styrke udviklingsmuligheder og trivsel. Samtidig støtter du familien i at få hverdagen til at fungere bedre for at skabe stabilitet og bedre rammer for barnets udvikling.
Du støtter børn og unge med vedvarende skolefravær – fx gennem strukturerede samtaler og rådgivning til forældre og pårørende, så barnet eller den unge gradvist kan genopbygge tryghed og lyst til at vende tilbage til skolelivet.
Vores forventninger til dig som medarbejder
Vores forventninger til dig som medarbejder
Som medarbejder på børne- og ungeområdet bliver du en del af et fagligt stærkt og støttende fællesskab, hvor vi hjælper børn og unge i mistrivsel med relationsarbejde, faglig specialviden og tydelige indsatsmål.
Vi søger dig som fagperson, der:
- Har solid og relevant faglig erfaring fra specialområdet for børn og unge i alderen 0-18 år
- Besidder specialviden om én eller flere diagnoser – fx autisme, angst eller spiseforstyrrelser
- Har stærke relationelle kompetencer og en pædagogisk tilgang til børn og unge, hvor du understøtter barnets eller den unges ret til medindflydelse på eget liv og forløb
- Er rutineret i at arbejde med pædagogiske handleplaner, dokumentere dit arbejde og følge op på indsatsmål
- Kan arbejde selvstændigt og fleksibelt – og varetage to eller flere indsatser parallelt
Som medarbejder møder du børn og unge med komplekse udfordringer – og ofte med flere samtidige diagnoser (komorbiditet). Vi tager altid udgangspunkt i barnet eller den unges behov og situation og tilpasser indsatsen derefter. Det kræver faglig nysgerrighed og evnen til at arbejde struktureret og relationelt – og møde barnet dér, hvor det er.
De mest typiske problematikker, du møder, er:
Du møder primært børn og unge med anorexia nervosa – ofte kombineret med fx autisme eller ADHD. Her ser vi ofte restriktiv spisning, overtræning og et højt bevægelsesfokus. Din opgave er at yde måltidsstøtte, spotte og håndtere triggers og arbejde bagom symptomerne.
Du møder børn med forskellige autismediagnoser – fra infantil autisme til kravafvisende adfærd. Fælles er behovet for struktur, forudsigelighed og anerkendelse. Du skaber tryghed og ro gennem forståelse, rummelighed og et blik for det enkelte barns måde at være og navigere i verden på.
Case: Når opgaven bliver for stor for forældrene
Case: Når opgaven bliver for stor for forældrene
Hvordan finder man den rette løsning for en udbrændt far og hans 15-årige datter med spiseforstyrrelse, når ressourcerne er brugt op, og barnet har brug for støtte alle døgnets timer?
alle hverdage mellem 8.30 og 10.30
Telefon: 70 210 211
Mail: rekruttering@psykiatriplus.dk
Har du spørgsmål?
Kontakt vores rekrutteringskonsulenter
Telefon:
70 210 211 – tast 3
(alle hverdage fra kl. 8.30-10.00)
Mail:
rekruttering@psykiatriplus.dk