Socialpædagog | Vikar

Bliv socialpædagog vikar hos Psykiatri Plus

Når du arbejder som socialpædagog vikar hos Psykiatri Plus er det fordi, at du har en særlig gejst og interesse for psykiatrien.

Samtidigt besidder du en specialiseret viden og erfaring om mennesker med psykiske udfordringer og demenssygdomme.

Vi leder efter dig, der ønsker at gøre en unik indsats og selvstændigt formår at løse opgaverne hos borgerne med høj faglighed, omsorg og respekt.

Vær opmærksom på:
At nogle af de mennesker vi besøger som vikarer, kan have plejebehov af forskellig grad, hvorfor det forventes, at du som vikar som minimum kan varetage let til moderat personligt plejebehov.

Socialpædagog i psykiatrien

Som socialpædagog eller pædagog i psykiatrien arbejder du med sociale færdigheder, relationsarbejde, didaktik, helhedssyn mm. i samarbejde med vores særligt udsatte borgere.

Med dine faglige kompetencer kommer du til at gøre en forskel for mennesker, som har det svært og er særligt udsatte. Det er voksne såvel som børn med særlige behov; fx autisme. Her kan du få dine socialpædagogiske kompetencer i spil med henblik på at skabe de bedste rammer for mennesker, der allermest har brug for din hjælp.

Hos Psykiatri Plus tilbyder vi dig et spændende socialpædagog job i psykiatrien, hvor du får rig mulighed for udfordringer, et godt arbejdsmiljø og fleksible arbejdstider.

Arbejdsopgaver som socialpædagog hos Psykiatri Plus

Som socialpædagog hos Psykiatri Plus arbejder du med psykiatriske og socialpsykiatriske metoder, som er baseret på evidens og videnskab. 

I Psykiatri Plus har du både mulighed for at arbejde med socialpædagogik inden for børne- og ungeområdet og voksenområdet og gøre en forskel for dine medmennesker.
Vi arbejder altid ud fra mennesket og ikke diagnosen. Det betyder, at vi altid lytter og ser det enkelte menneske med omsorg ud fra, hvad der er af det bedste for det enkelte menneske.

Lyder det som noget for dig? Så ansøg om at blive vikar som socialpædagog hos Psykiatri Plus.

Typiske opgaver som socialpædagog

  • Kontakt med pårørende
  • Rådgivning, dialog og støtte
  • Samarbejde med de andre personalegrupper
  • Lave udviklingsplaner og bruger sine pædagogiske værktøjer
Scroll to Top