Dygtige vikarer søges til borger på Fyn

 

Ønsker du at gøre en positiv forskel indenfor psykiatrien? Leder du efter et job, hvor din faglige viden og professionelle omsorg er højt værdsat? Og har du et gyldigt tracheostomibevis? Så håber vi at høre fra dig. 

Sådan ser dagen ud

Kunne du tænke dig at lære en ung mand at kende, som alt for tidligt i sit liv, har fået behov for støtte i dagligdagen? For at starte dagen, skal borgeren med tetraplegi have fuld hjælp til morgenpleje og hjælpes fra seng til stol. Herefter får han hjælp til at anrette sit måltid, hvor han skal have støtte til at spise og drikke. Borgeren har en tracheostomi, som anvendes til sug i løbet af dagen. Borgeren bruger desuden tid på at se fjernsyn og får med mellemrum besøg af venner og familie. Når muligheden byder sig, har du med øjne og øre opmærksomhed på borgeren samtidig med, at du hjælper med rengøring i de rum, du og borgeren færdes i. I løbet af dagen sikrer du, at borgeren får mad og drikke og skal I ud af hjemmet, tager både du og den kommunale plejer med. Om aftenen skal borgeren igen have hjælp til aftensmad, afklædning og at komme i seng med lift. Borgeren har desuden ADHD og OCD, så har du erfaring med at håndtere dette, er det et stort plus.

Arbejdstider

Vagterne i dagtimernes hos borgeren dækkes altid med to personer. Det betyder, at der både er 8 timers vagter, som løber fra hhv. kl. 7-15 og 15-23 og én person fra 7.00-19.00 og 19.00-07.00. Det vil sige, at man som personale dækker vagten alene i nattetimerne. 

Du forventes at kunne byde ind med 1-2 vagter om ugen. 

Vores forventninger til dig som ny medarbejder på opgaven, er at du:

  • har psykiatrisk erfaring
  • har en naturlig rummelighed overfor borgers skiftende behov 
  • forstår at navigere indenfor aftalte rammer og forholde dig professionelt til kerneopgaven 
  • er stabil rolig og fleksibel 

Vi ser desuden gerne, at du har en sundhedsfaglig uddannelse.  

Vi tilbyder dig:

  • Teammøder, supervision og konflikthåndteringskurser
  • Faglig udvikling og sparring med kolleger
  • Attraktiv løn iflg. overenskomst

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV samt en tilfredsstillende straffeattest og dine uddannelsesbeviser. Straffeattesten må ikke være over 14 dage gammel. Du kan bestille den her.

Mærk din ansøgning ”Teamvikar Fyn”

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe direkte til rekrutteringskonsulenterne Caroline på tlf. 31 46 42 45 eller Lea på tlf. 31 91 05 69 på hverdage mellem kl. 9-15. 

Søg stillingen