Nattevagt søges til borger på Fyn

 

Leder du efter et job, hvor din faglige viden og professionelle omsorg er højt værdsat? Og har du et ønske om at udvide dine kompetencer med et tracheostomibevis? Så håber vi at høre fra dig.

 

Lidt om borgeren

Kunne du tænke dig at lære en ung mand at kende, som alt for tidligt i sit liv, har fået behov for støtte? Han bor i eget hjem og har behov for fuld hjælp, da han er ramt af en rygmarksskade, som har resulteret i parese fra halsen og ned. Borgeren har en tracheostomi, og det er derfor nødvendigt at du har øjne og øre på borgeren gennem hele din vagt.

Når du møder ind i din nattevagt, er i to kollegaer til klokken 23.00, hvor du som nattevagt efterfølgende er alene hos borgeren til klokken 07.15. I har sammen opgaven at hjælpe ham fra stol til seng ved hjælp af lift samt hjælpe borgeren klar til natten. Borgeren har tale og er god til at give udtryk for egne behov. Borgeren lider desuden af ADHD og har på nuværende tidspunkt et misbrug.

 

Dine arbejdstider

Vagterne vil være af 12 timers varighed fra klokken 19.15-07.15. Du forventes at kunne byde ind med 2-4 vagter om ugen.  

Vores forventninger til dig som ny medarbejder på opgaven, er at du:

  • har en sundhedsfaglig baggrund
  • har en naturlig rummelighed overfor borgers skiftende behov
  • forstår at navigere indenfor aftalte rammer og forholde dig professionelt til kerneopgaven
  • er stabil rolig og fleksibel
  • har et gyldigt tracheostomibevis fra RCS. Eller ønsker at erhverve dig et bevis.

Vi ser desuden gerne, at du har erfaring fra psykiatrien.

 

Vi tilbyder dig:

  • Teammøder, supervision og konflikthåndteringskurser
  • Faglig udvikling og sparring med kolleger
  • Attraktiv løn iflg. overenskomst

 

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV samt en tilfredsstillende straffeattest og dine uddannelsesbeviser ved at klikke "Søg Stillingen" længere nede på siden. Straffeattesten må ikke være over 14 dage gammel. Du kan bestille den her.

Mærk din ansøgning ”Teamvikar Fyn”

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe direkte til rekrutteringskonsulenterne Caroline på tlf. 31 46 42 45 eller Lea på tlf. 31 91 05 69 på hverdage mellem kl. 9-15. 

Søg stillingen