Vil du være en del af et fast team med respiratoriske opgaver i Fårevejle?

Vi søger nu vikarer, der ønsker at blive en del af et kompetent team, der er sammen om at yde omsorg og pleje for en borger. Har du ikke et invasivt bevis/respiratorbevis, kan du erhverve det gennem os.

Hvem søger vi?

Vi søger vikarkollegaer, der er rolige, ansvarsbevidste og professionelle i tilgangen til opgaverne. Du skal kunne sætte grænser og udvise modenhed. Derudover sætter vi pris på fleksibilitet fra din side, når der er sygdom eller ferie.

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse, men vil du tage del i plejeopgaver og er du interesseret i at erhverve beviset, så er du mere end velkommen til at søge. Måske har du allerede et invasivt bevis?

Opgaver og ansvarsområder

Som vikarkollega på teamet skal du kunne varetage de respiratoriske opgaver, men også hjælpe til med vagter, der er fokuseret på personlig pleje samt sondeernæring og evt. sårpleje. Vi arbejder med den personlige pleje ud fra en rehabiliterende tilgang. Borgeren er en kvinde i 60’erne, der bor i eget hjem med sin ægtefælle i Fårevejle.

Teamet og vagtlag

Teamet består lige nu af 7 dygtige vikarer, og de har brug for dig. Teamet er selvsupplerende og dækker dermed ind for hinanden og bytter vagter internt ved ferie og sygdom. De har forskellige baggrunde, men fælles er deres ønske om at skabe så god en hverdag for borgeren som muligt.

Vi er hos borgeren 24 timer i døgnet og der er to vagtlag for hhv. plejevagterne og de respiratoriske.
De respiratoriske vagter er fra 08:00-20:00 og igen fra 20:00-08:00.
Plejevagterne er fra 08:00-15:00 og igen fra 15:00-22:00. Dette betyder, at man som respiratorisk vagt er alene fra 22:00-08:00.

Vi søger både faste vikarer til teamet samt afløsere. Som fast vikar bliver du tilbudt ca. 2 vagter om ugen i dag- og aftenvagtlagene og så er der mulighed for, at du kan tage flere vagter samt hjælpe ved sygdom og ferie. Vagterne kører i faste, fire ugers vagtrul.

Fordele ved jobbet som vikar

  • Der er stor frihed
  • Konkurrencedygtig løn
  • Sparring med fast teamleder

Du bliver, som nævnt, også en del af et fast team, hvor samarbejde vægtes højt.

Interesseret?

Så send os din ansøgning og dit CV samt en tilfredsstillende straffeattest og dine uddannelsesbeviser. 
Straffeattesten må ikke være over 14 dage gammel. Du kan bestille den her

Mærk ansøgningen ”Vikar Fårevejle” 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøg