Ydelser til voksne borgere

Hos Psykiatri Plus Omsorg er vi specialister inden for psykiatrien.

Vi tilbyder forskelligartede ydelser til voksne borgere.
Vores ydelser tager altid udgangspunkt i en konkret vurdering af den enkeltes behov og forudsætninger i tæt samarbejde med de ansvarlige. 

Vores kompetencer er rettet mod voksenområdet og vi leverer ydelser indenfor forskellige paragraffer og støtte i eget hjem ligesom ledsagerordning.

Specialteams
Afhængig af opgavetypen kan vi sammensætte specialteams, som matcher borgerens behov og de faglige kompetencer opgaven kræver. Det kan være opgaver som både er længerevarende eller af kortere varighed, og som kræver den helt specialiserede psykiatrierfaring. 

Vi hjælper dig på vej
Vores områdekonsulenter hjælper dig i gang med alt fra enkelstående opgaver til længerevarende specialforløb. Er du interesseret i at høre mere om os, og hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt vores områdekonsulenter.

Kontakt vores områdekonsulenter

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ydelser vi dækker.

"Når alt omkring mig ramler, så har jeg dygtige medarbejdere ved min side."

Svane er en kvinde, der altid har været meget aktiv med et krævende karriere job, familie, venner og en stor interesse for rejser rundt i verden. Gennem sit arbejde har hun haft berøring med mange mennesker dagligt. Da Svane er i slutningen af 50’erne får hun desværre konstateret sklerose

Læs vores generelle betingelser for Psykiatri Plus Omsorg.

Generelle betingelser