Rikke Østergaard

Rikke Østergaard er erhvervssociolog og ekspert i mental sundhed.
Hun har specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og arbejdsglæde og deler veloplagt ud af sin viden som underviser, rådgiver, forfatter og foredragsholder i både ind- og udland.

Rikke Østergaard er forfatter til bestsellerne ’Sluk emhætten’, ’Tak!’ og ’Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben…’, der alle byder på konstruktive tilgange til, hvordan vi kan arbejde med vores mentale sundhed.

Foredrag af Rikke (Kl. 14.00-15.00)

Sluk emhætten - træn din hjerne og træf bedre beslutninger

Kunne du tænke dig at blive den bedste udgave af dig selv, både på job og privat? Have et stort mentalt overskud, større arbejdsglæde og være rigtig god til de sociale relationer? Mentalt overskud er noget, vi selv skaber, og ved hjælp af simple teknikker kan vi træne hjernen og blive bedre til selv at være med til at skabe det mentale overskud, der skal til for at trives i virksomheden.
Vil du gerne lære om mentaltræning og introduceres til de videnskabelige beviser for, hvordan træningen virker og styrker mange dele af vores hjernes vigtige funktioner?
Med mentaltræning træner du din evne til at holde fokus, skabe mentalt overskud og tilstedeværelse der, hvor du er, frem for at have tanker om fortid eller fremtid. Mentaltræningen bruges til at skærpe din opmærksomhed og koncentration, så du rent faktisk bliver mere effektiv, samtidig med at du får en langt højere grad af indre ro og balance. Det får en positiv effekt i både dit arbejds- og privatliv.
På dagen bliver du introduceret til konkrete øvelser, der kan hjælpe dig i hverdagen. Du vil også blive introduceret til den grundlæggende viden om din hjernes funktion for at skærpe forståelsen for, hvordan du rent faktisk styrker din hjerne, når du træner øvelserne. Derudover vil du blive introduceret til videnskabelige beviser for, hvordan træningen virker og styrker mange dele af vores hjernes vigtige funktioner.

Mere om Rikke: Rikke Østergaards hjemmeside

Scroll to Top