Vi træder til, når livet gør mest ondt.

Din private samarbejdspartner inden for det psykiatriske område.

Vi løser selv de mest komplekse opgaver på det psykiatriske område.

Psykiatri Plus gør en forskel for børn, unge og voksne med sociale udfordringer og psykisk sygdom.
Vi finder løsninger og er til stede, hvor og når der er brug for det.

Vi er specialister inden for socialpsykiatrien, hvor vi hjælper og gør en forskel for de mest udsatte og sårbare mennesker i Danmark. Det har vi gjort siden år 2000.

Erfaren og stabil samarbejdspartner
Vi støtter det offentlige i at levere høj kvalitet inden for forebyggelse,  behandlingspsykiatrien og det socialpsykiatriske område.

I mere end 23 år har Psykiatri Plus stillet specialister til rådighed inden for alle fagområder i kortere eller længere perioder for at skabe tryghed i indsaten i arbejdet med en borger. 

Vi dækker alt fra få timer til 24-timersvagter og træder til som fast vagt eller aflastning af fast personale ved psykisk ustabile patienter eller spidsbelastninger. Det kan være i socialpsykiatrien i borgerens eget hjem, på bosteder og i midlertidige boformer eller på åbne og lukkede psykiatriske afdelinger på landets hospitaler.

Har I brug for en samarbejdspartner?
Vi er en specialiseret samarbejdspartner til det offentlige og private, og vi træder til, når der ofte ikke er andre muligheder, eller når opgaven er så kompleks inden for det psykiatriske felt, at der skal en helhedsorienteret løsning til der løfter borgeren og det omkringliggende miljø.

Arbejdspladsen - Bliv vikar

Har du erfaring inden for psykiatrien og ønsker du et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv kan justere dine arbejdstider, er Psykiatri Plus det helt rigtige sted for dig.

Som medarbejder og vikar hos Psykiatri Plus har du friheden til selv at planlægge din arbejdstid, og der er rig mulighed for at blive udfordret fagligt og få vekslende opgaver.

Vi dækker opgaver inden for forebyggende foranstaltninger, i socialpsykiatrien, på landets hospitaler, bosteder, institutioner på både børne- og ungeområdet samt på voksen- og ældreområdet i hele Danmark.

Fælles for alle opgaver er, at de tager udgangspunkt i det psykiatriske felt, hvorfor vores krav til din erfaring er høj. 

Vi søger en Teamleder til specialopgaver

Er du sygeplejerske med psykiatrierfaring og respiratorisk bevis, så mangler vi dine kompetencer som vores nye teamleder i Glostrup.

P1038092

Vi søger en dygtig bogholder til vores økonomiafdeling.

Vi søger dig med bred erfaring med bogholderi, løn og ikke mindst et smil på læben. 

P1038092

Vi søger en kundekonsulent med salgserfaring og stort drive

Drømmer du om at bruge dit salgstalent til at gøre en forskel for mennesker med psykiske udfordringer? Vi udvider vores team af kundekonsulenter, og leder efter en dedikeret medarbejder på fuld tid, til at drive vores salg i hele landet.

P1059236
Scroll to Top