Vi ansætter

Som sygeplejerske hos Psykiatri Plus kan du bruge din erfaring og ekspertise fra psykiatrien til at hjælpe nogle af de mest udsatte borgere i landet. 

Læs mere om at være sygeplejerske hos os

Som pædagog eller socialpædagog hos Psykiatri Plus vil du kunne bruge dine pædagogiske evner og erfaring på området til at hjælpe nogle af de mest udsatte og sårbare børn, unge og vokse borgere i landet.

Læs mere om at være pædagog hos os

Som social- og sundhedsassistent hos Psykiatri Plus kan du bruge din erfaring og ekspertise fra psykiatrien til at hjælpe nogle af de mest udsatte borgere i landet. 

Læs mere om at være social- og sundhedsassistent hos os

Som social- og sundhedshjælper hos Psykiatri Plus kan du bruge din erfaring og omsorg inden for psykiatrien til at hjælpe nogle af de mest udsatte borgere i landet. 

Læs mere om at være social- og sundhedshjælper hos os

Selvom du ikke har en relevant uddannelse eller er ufaglært, kan du have oparbejdet en del erfaring inden for det psykiatriske felt.
Måske har du erfaring fra behandlingspsykiatrien, fra socialpsykiatriske bocentre og bosteder eller fra arbejdet med borgere i eget hjem med svære psykiske og sociale udfordringer

Minimum to års erfaring fra psykiatrien er nødvendig som psykiatrimedarbejder hos os.

Læs meget mere om at være psykiatrimedarbejder

Som sygehjælper i psykiatrien har du måske erfaring fra hospitalspsykiatrien eller fra socialpsykiatrien. Som sygehjælper i Psykiatri Plus vil du kunne være med til at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte borgere i landet.

Læs mere om at være sygehjælper hos os

Som plejer med erfaring i psykiatrien kan du være med til at skabe trygge rammer og gøre en forskel for nogle af de mest udsatte og sårbare borgere i landet.

Læs mere om at være plejer i Psykiatri Plus 

Scroll to Top