Psykiatrimedarbejder

Bliv vikar som ufaglært | Psykiatrimedarbejder

Bliv vikar som ufaglært | Psykiatri-medarbejder

Bliv psykiatrimedarbejder i Psykiatri Plus. Hvis du ikke har en relevant uddannelse eller er ufaglært, har du stadig mulighed for at blive tilknyttet Psykiatri Plus som vikar som psykiatrimedarbejder.

For at komme i betragtning til jobbet skal du have mindst to års erfaring i arbejdet med borgere med psykiske lidelser.

Måske har du erfaring fra behandlingspsykiatrien, fra socialpsykiatriske bocentre og bosteder eller fra arbejdet med borgere i eget hjem med svære psykiske og sociale udfordringer.

Som psykiatrimedarbejder i Psykiatri Plus er du garanteret et meningsfuldt arbejde med en attraktiv timeløn. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget du ønsker at arbejde. Du får mulighed for hver dag at gøre en stor forskel for psykisk sårbare og demente borgere.

Som vikar i Psykiatri Plus kan du forvente at komme ud til mange forskellige borgere rundt om i landet med mange forskellige og svære udfordringer. Det er vigtigt for os, at du altid møder borgerne i øjenhøjde og med respekt og omsorg.

Hvad laver man som vikar i vores vikarcenter?

Som psykiatrimedarbejder i Psykiatri Plus får du rig mulighed for at fokusere på den enkelte borgers behov, interesser og ønsker.

Vores indsats er altid en specialiseret indsats, som tager udgangspunkt i en konkret vurdering af den enkelte borgers forudsætninger og behov.

Har du nogle spørgsmål til, hvad det vil sige at være vikar i Psykiatri Plus?

Så kan du læse mere i vores medarbejderhåndbog, hvor vi forsøger at svare på de fleste af dine spørgsmål.

Hvordan bliver jeg ansat som vikar?

I Psykiatri Plus går vi meget op i, at vores vikarer har en særlig interesse for og gejst efter at arbejde psykiatrien.

Det er også vigtigt, at du har oparbejdet en specialiseret viden og erfaring om de mennesker, som vi arbejder med.
Vores borgere har forskellige psykiske udfordringer og demenssygdomme, og det er vigtigt, at du har interesse og ikke mindst erfaring inden for området.

Som vikar hos os skal du kunne lide at arbejde med mennesker og først og fremmest se dem som mennesker. De borgere, som vi er i berøringsflade med, har mange forskellige udfordringer, og det er vigtigt for os, at de altid bliver mødt i øjenhøjde, og at vores vikarer behandler dem med respekt og omsorg.

Vi leder efter vikarer, som kan arbejde selvstændigt og ønsker at lægge en stor indsats i jobbet. I vores vikarcenter vægter vi omsorg, respekt og en høj faglighed.

Nogle af vores borgere har særlige plejebehov. Det forventes derfor, at du har erfaring med at varetage let til moderat plejebehov.

Bliv vikar og opnå fleksible arbejdstider

Som vikar i Psykiatri Plus har du i høj grad selv mulighed for at planlægge dine arbejdstider.

Du kan både tage dag-, aften – og nattevagter året rundt og har dermed rig mulighed for at få privat- og arbejdslivet til at gå op i en højere enhed.

Hvor i landet kan jeg få vagter?

Psykiatri Plus har et samarbejde med 70 ud af landets 98 kommuner, hvorfor vi er et landsdækkende vikarbureau.

Du bliver en del af et vikarbureau med psykiatrimedarbejdere og andre faggrupper fra hele landet med over 800 medarbejdere og vikarer ansat.

Scroll to Top