Bliv SOSU vikar hos Psykiatri Plus Omsorg

Er du Sosu uddannet, og har du altid drømt om at arbejde som Sosu vikar? Så er du landet det helt rigtige sted!

Som Sosu vikar hos Psykiatri Plus Omsorg får du mulighed for at arbejde med psykisk sårbare og demente mennesker. Hos os får du muligheden for at gøre en forskel for de psykisk sårbare. 

Ansøg som SOSU vikar

Bliv Sosu vikar hos os og opnå fleksible arbejdstider

Som Sosu vikar hos Psykiatri Plus Omsorg har du i høj grad selv mulighed for at planlægge dine arbejdstider. Du kan både tage dag- aften - og nattevagter året rundt og har dermed rig mulighed for at få privat- og arbejdslivet til at gå op i en højere enhed.

Vi tilbyder dig et arbejdsmiljø, hvor du får lov at arbejde med psykisk sårbare og demente mennesker, som får stor værdi af dit arbejde og hjælp. 

Hvis du ønsker at få vekslende arbejdsopgaver er der rig mulighed for det, og der vil være masser af muligheder for at blive fagligt udfordret på den gode måde hos os. 

Hvad indebærer jobbet som Sosu vikar i vikarcenteret?

Som Sosu vikar hos os får du mulighed for at være med til at fokusere på den enkelte persons interesser, behov og ønsker. 

Vi laver altid en specialsyet indsats mod den individuelle borger ud fra en vurdering med udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger og behov. 

Hvordan bliver du ansat som Sosu vikar hos Psykiatri Plus?

Hos Psykiatri Plus Omsorg går vi meget op i, at vores vikarer har en særlig interesse og iver efter at arbejde i psykiatrien. 

Det er også vigtigt, at du som Sosu vikar har oparbejdet en specialiseret viden og erfaring om de mennesker som vi arbejder med. Borgerne har forskellige demenssygdomme og psykiske udfordringer, og det er vigtigt, at du har interesse inden for området. 

Vi leder efter Sosu vikarer som arbejder selvstændigt og ønsker at lægge et solidt og unikt stykke arbejde i jobbet. Omsorg og respekt for vores arbejde kombineret med en høj faglighed er vigtigt som Suso vikar i vikarcenteret. 

Som Sosu vikar skal du kunne lide at arbejde med mennesker og først og fremmest se dem som mennesker. Selvom borgerne har forskellige udfordringer, er det vigtigt for os, at de bliver mødt i øjenhøjde, og at vores Sosu vikarer behandler dem godt. 

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at nogle af borgerne kan have særlige plejebehov. Det forventes derfor af os, at du som Sosu vikar har erfaring med at varetage et let til moderat plejebehov. 

Ansøg som SOSU vikar

Hvor mange er vi ansat hos Psykiatri Plus?

Vi har et samarbejde med 70 ud af landets 98 kommuner og har derfor et landsdækkende Sosu vikarbureau. 

Du bliver en del af et vikarbureau med Sosu’er fra hele landet med over 700 medarbejdere og vikarer ansat. 

Vores værdier og menneskesyn 

Som tidligere nævnt er det vigtigt for os, at du har den helt rigtige interesse og menneskesyn, når du arbejder hos os. Vi værner om vores borgere, og vi ønsker kun at tilbyde den bedste pleje og omsorg som de kan få. 

Hos Psykiatri Plus Omsorg arbejder vi med mennesker, som er nogle af de mest udsatte og psykiske sårbare i landet. Når man som borger får psykiatrisk hjælp og pleje er det fordi, at man har det rigtig svært og ikke er i stand til at få en normal hverdag til at fungere. Det er det vi er der for. 

Vi arbejder med metoder, som giver borgerne håb for fremtiden og troen på et bedre liv. Det er ikke en målsætning, at borgerne nødvendigvis skal blive helt raske, for det kan ikke altid lade sig gøre. Vores mål er derimod at hjælpe dem ud af deres eventuelle misbrug og lære dem at reagere på vrede og udfordringer på en mere hensigtsmæssig måde. 

Vi tror på, at alle mennesker har ret til et værdigt liv, og det skal vi være med til at give dem. 

Hos Psykiatri Plus Omsorg forsøger vi altid at møde mennesker med accept, anerkendelse, respekt, rummelighed, lydhørhed, ligeværdighed og nysgerrighed. 

Ønsker du at vide mere om at jobbet som Sosu vikar hos Psykiatri Plus Omsorg?

Du har helt sikkert en masse spørgsmål til arbejdet som Sosu vikar i vores vikarcenter. Vi har derfor udarbejdet en vikar-håndbog til dig, som du har mulighed for at dykke ned i inden du ansøger om jobbet som Sosu vikar hos os. 

Du kan også finde os på vores FB-side, hvor der er skrevet fine anmeldelser om arbejdet hos os. 

 

Bliv Sosu vikar hos os ved at sende en ansøgning

Inden du sender os din ansøgning om at blive vikar hos os, skal du have nogle dokumenter klar:

  • CV/erhvervserfaring
  • dit uddannelsesbevis
  • evt. kursusattester
  • din straffeattest - den må højst være 14 dage gammel - hent den HER

Udfyld ansøgningsskemaet, og upload beviser og straffeattest samtidig.

 

Ansøg som SOSU vikar

 

Har du spørgsmål eller vil vide mere om at være vikar hos os, så kontakt vores rekrutteringskonsulenter:

Caroline - 31464245 - cah@psykiatriplus.dk

Lea - 31910569 - lrj@psykiatriplus.dk

 

Du kan også læse mere om at være vikar hos os

At være vikar hos os