Ny app skal styrke psykiatrien

Bonzer skriver om Psykiatri Plus:

Ny app under navnet Psykiatri Plus skal styrke psykiatrien og gøre det lettere at finde kvalificerede medarbejdere til akutvagter og faste vagter inden for psykiatrien.

For virksomhedens direktør Tina Kyhl Raahave er det væsentligt, at kunderne altid har adgang til kvalificeret arbejdskraft, der kan træde til med det samme, når behovet opstår:

”I Psykiatri Plus har vi tænkt længe og grundigt over, hvordan vejen mellem vagtplanlægger og medarbejder kan forkortes, så hjælpen kan ydes hurtigst muligt. Hvordan sikrer vi, at vores medarbejdere altid kan træde til, når behovet for kvalificeret arbejdskraft opstår inden for psykiatrien?”

Svaret har Psykiatri Plus fundet i en app, som de netop har lanceret. Appen skal gøre det muligt at finde medarbejdere med kort varsel til både akutvagter og faste vagter. Med få klik kan man søge en kvalificeret medarbejder frem i appen, som kan træde til med det samme og sikre, at vagtplanen går op.

Udførlig screeningsproces sikrer kvalificeret arbejdskraft til hele psykiatrien.

Psykiatrien spænder over et bredt felt. Det skal medarbejderne i psykiatrien afspejle.

I appen er det derfor muligt at fremsøge medarbejdere på baggrund af kompetencer, kursusbeviser og uddannelse. Alle medarbejderne har gennemgået en udførlig screeningsproces og har derudover det tilfælles, at de har minimum to års dokumenteret erfaring inden for psykiatrien.

Bliv klogere på den nye app lige HER

Læs hele pressemeddelelsen HER

Du kan også læse om

Scroll to Top